Sukella satumaailmaan

Elämys koko perheelle

Bastionin holvistoon on rakennettu upea satumaailma valoineen ja äänimaailmoineen, jossa seikkailijat avaavat mobiililaitteen avulla taika-avaimia, kuulevat satuhahmojen viestejä ja ratkaisevat satuholviston salaperäisen arvoituksen. Kurkkaa kiven alle peikkoleipomoon, pudota onnenkivi toivomuslähteeseen ja tutustu tonttukouluun. Koe saduntaika ja hyppää satumaailmaan. Seikkailun kesto on 25 minuuttia. Ikäsuositus 4-9v.

Seikkailussa jokainen perhe/ryhmä osallistuu omalla ajallaan niin, että seikkailuun lähdetään aloituspisteeltä 30 minuutin välein. Seikkailu on siis turvallinen korona-aikanakin. 

Sovelluksen voi ladata mobiililaitteeseen jo ennakkoon tai paikanpäällä. Sovellus on ladattavissa Apple Storesta tai Google play - kaupasta maksuttomasti. Etsi puhelimestasi sovelluskauppa, ja kirjoita siihen Plus3D hakusanaksi. Kuvien ja äänien käyttö tulee sallia sovelluksen kysyessä niin. Käytettävässä laitteessa tulee olla nettiyhteys.

-> Jos sinulla on Android käyttöjärjestelmän puhelin, käytä Google Play kauppaa, jos Applen puhelin, niin Apple Storea.


Tässä vielä nettilinkit sovelluskauppoihin, jos et löydä niitä.

APPLEN PUHELIMET

https://apps.apple.com/fi/app/plus3d/id840823957?l=fi


ANDROID KÄYTTÖJÄRJESTELMÄN PUHELIMET

https://play.google.com/store/apps/details?id=fi.advice.plus3d


Autamme sovelluksen latauksessa paikanpäällä tarvittaessa. Aloituspisteeltä ryhmät saavat mukaansa seikkailijan kartan ja kynän. Lisätietoa lipuista saat tästä.